Urut Selepas Bersalin di Seremban, Nilai dan Ipoh

kelas urutan berpantang

Mencari pakej urut selepas bersalin di Seremban , Nilai dan Ipoh. Susahnya nak cari tukang urut selepas bersalin di luar Kuala Lumpur atau Selangor. Ini antara rungutan yang sering kami dengari.

Kebanyakkan tukang urut dan penyedia pakej berpantang berpusat di ibu negara dan selangor. Bagi yang tinggal di luar kawasan, biasanya perlu melanggan pakej stay in.( Terapis tinggal bersama tuan rumah dan perlu menanggung makan minum serta keperluan lain terapis ).

Ada juga famili yang kurang selesa apabila ada orang luar tinggal bersama. Kalau kediaman besar dan ada extra bilik mungkin tidak menjadi masalah. Bagaimana jika rumah yang kecil.

Ada juga anak-anak yang mungkin akan menumpang di rumah mertua atau ibu ayah untuk berpantang tetapi masih mahukan perkhidmatan dari confinement lady atau tukang urut. Masalah juga ni kan sebab bukan rumah kita. Tak boleh suka hati nak tumpangkan orang lain pula.

Memahami dilema ini, Pudina confinement mula mencari bakat-bakat confinement lady atau tukang urut di beberapa bandar utama di Malaysia. Mereka memang menetap di sana dan boleh berulang alik untuk melaksanakan tugasan pakej berpantang.

Kami bermula dengan mencari confinement lady atau tukang urut bersalin di Ipoh dan Seremban, Nilai.

Di lokasi luar Kuala Lumpur – Selangor agak sukar mencari tukang urut yang bersijil dan memenuhi kriteria yang kami perlukan. Alhamdulillah akhirnya kami dapat bentuk sebuah team terapis berpantang di Ipoh dan Seremban-Nilai.

Kepada Ibu yang bakal berpantang di Ipoh, Meru Tambun, Chemor , Tanjung rambutan dan kawasan sekitarnya boleh menempah pakej berpantang dengan kami.

Layari instagram dan facebook pudina confinement & massage untuk feedback dan review dari client.

Facebook & Instagram

Ibu sekitar Nilai dan Seremban serta kawasan berhampiran juga boleh membuat tempahan pakej pantang bersama Pudina Confinement.

Insyaallah terapis berkelayakan dan puas hati dengan perkhidmatan yang bakal diterima.

Mencari pakej urut selepas bersalin di Seremban , Nilai dan Ipoh ? Hubungi kami di 017-2238922. Untuk info pakej dan harga sila layari https://www.pudinaconfinement.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *