Pakej pantang 2022 , Postnatal massage dan Bimbingan penyusuan susu ibu

Pakej pantang 2022 , Postnatal massage dan Bimbingan penyusuan susu ibu.

HI PREGGY MOMMY🤰🤰.. 📢📢 Tengah cari PAKEJ PANTANG 2022 ke tu? Pudina confinement telah buka tempahan pakej berpantang untuk tahun 2022.

Risau untuk terima kehadiran terapis ke rumah? Kami juga prihatin dan mengambil langkah berjaga-jaga bagi membendung penularan Covid 19. Hubungi kami untuk berbincang tentang perkara ini.

Kami juga excited nak berkongsi tentang webinar penyusuan susu ibu dan kelas antenatal postnatal yang akan dianjurkan secara online. Dah tentu banyak soalan dalam fikiran bakal ibu dan ayah tapi pada siapa nak tanya ya?.

Jom sertai Pudina Confinement bersama team Sihatpro , kita explore isu-isu yang berkaitan kehamilan, kelahiran dan berpantang dalam sesi webinar ini.

Kelas antenatal dan postnatal. Apa perkongsian dari panelis ya?

☘️ Haaa kita akan sharing tentang prenatal massage masa hamil ni lenguh lenguh badan, ayah boleh tolong urut pada kawasan yang selamat , biar lega sikit rasa penat si ibu.

☘️ Ibu hamil paling takut kene minum air gula betul tak? Jom kita sembang dengan dietitian tentang bab diet.

☘️ Setiap ibu yang melahirkan sudah tentu menyimpan impian untuk menyusukan bayi mereka selama mungkin. Dengarkan apa yang bakal pakar laktasi kongsikan. Semoga ibu ibu semua mampu memberikan makanan terbaik kepada si comel nanti.

☘️ Tak lupa topik berpantang dan senaman selepas bersalin juga kita akan kupaskan.

Seronok kan! Kita cover menyeluruh dari a to z..Ayah dan ibu kene hadir ke sesi webinar ni sebab menyambut kelahiran cahaya mata tanpa apa-apa persedian rapi bukanlah satu tindakan yang matang. Malah sangat berisiko! .Ayah ibu boleh elakkan berlakunya episod-episod trauma dan nightmare ketika hamil, saat melahirkan dan semasa berpantang bersama bayi. Setuju tak? Rasa nak join la. Boleh klik link di bawah untuk mendaftar ..🥰.https://forms.gle/vFashSGmk7NSTQtK9

Nak survey pakej berpantang Pudina Confinement boleh terus klik link ini https://www.pudinaconfinement.com/

Untuk maklumat lebih terperinci , boleh jer request sebut harga untuk survey dulu. Klik di sini https://www.pudinaconfinement.com/requestquotation/

Kawasan coverage pudina confinement ialah di Kuala Lumpur, Selangor , Nilai , Seremban dan Ipoh. Berita baik untuk tahun 2022, pakej berpantang pudina confinement akan mula cover ke seluruh semenanjung Malaysia. YEAYYY!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *